Veroneuvonta

Linkki : Verohallinnon sivuille

Metsäverotus on laaja ja moni säikeinen asia. Useinkaan metsänomistaja ei ole tietoinen kaikista vähennysmahdollisuuksista. Metsänomistajalla on mahdollisuus mm. tehdä menovaraus ja tuhovaraus. Lisääntyneiden elinkustannusten osalta metsänomistajalla on tietyissä tapauksissa mahdollisuus vähentää verotuksessaan päiväraha. Metsävähennys niillä metsänomistajilla, jotka ovat saaneet metsän omistukseensa vastikkeellisesti, on yksi verotuksen merkittävimmistä kohdista. Metsävähennys voi siiryä uudelle omistajalle myös perinnön kautta.

Lisäksi metsänomistaja on usein ihmeissään arvonlisäverotuksen kanssa, mutta arvonlisäverotus on melkoisen yksinkertainen juttu, kun sen ymmärtää oikein.

Metsätilojen hallinnoinnin kautta ja muutenkin metsäverotukseen perusteellisesti perehtyneenä olen selvillä hyvin tarkkaan metsäverotuksesta ja siihen liittyvistä asioista. Kysymällä ohjeita metsänomistajalla on mahdollisuus saada hyödykseen kaikki ne vähennykset, jotka hänelle kuuluvat. Veroneuvonnasta laskutan asiakasta ajankäytön mukaan. Sovimme hinnan soittaessasi minulle alla olevaan numeroon.

Puhelin 050 3026892